Prijslijst 

Persoonlijke consult 1 uur tot max 1.5 uur € 75, 00

Intuïtieve ontspanning / healing Massages 1,5 uur


Massage Traject 3x massage van 1,5 uur: €250,- (3 maanden geldig)

Strippenkaart 5x massage van 1,5 uur: €405,- (6 maanden geldig)

Strippenkaart 10x massage van 1,5 uur: €810,- (1 jaar geldig)

€ 90,00

Academie & Opleidingen 

Zie website https://www.despiritueleacademie.nl/


€0

Cursussen

Zie cursussen 


€0


Heb je behoefte aan hulp maar is jouw draagkracht aantoonbaar niet toereikend? Dan help ik op basis van draagkracht of waardebepaling achteraf.

                                                                   Vraag naar de voorwaarde!


                     Vergoedingsmogelijkheden


Door de werkgever

Werkgevers zijn veelal bereid om de kosten van coaching te vergoeden. Het gaat in dit geval veelal om de mogelijkheden in het kader van loopbaanontwikkeling, competentieontwikkeling en preventie van ziekteverzuim (bijvoorbeeld burn-out). In het kader van re-integratie en outplacement zijn ze dit veelal verplicht (wet verbetering poortwachter). Informeer bij personeelszaken, arbodienst of de bedrijfsarts naar de mogelijkheden.

Door de belastingdienst

Belastingaftrek kan mogelijkheden bieden voor een tegemoetkoming in de kosten. Voor zelfstandig ondernemers is coaching in veel gevallen aftrekbaar in het kader van scholing. Bij niet zelfstandigen is het aftrekbaar als het doel het verkrijgen van een (nieuwe) baan is. Voor de aftrekbaarheid dient er een verband te bestaan met een verbetering van de inkomenspositie of het verwerven van een (nieuwe) baan. Nb. aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze regeling is nog van toepassing in 2021. In 2022 veranderen de voorwaarde. 

Informeer bij je belastingadviseur of de belastingdienst over de vergoedingsmogelijkheden.

Door UWV of gemeente

Heb je een WW-, arbeidsongeschiktheidsuitkering (WIA/WAO) of WWB uitkering en ben je op zoek naar werk? Dan kun je in bepaalde gevallen een re-integratieovereenkomst aanvragen. Je kiest dan zelf een re-integratiepartner waar mee je een plan opstelt om weer aan het werk te komen. Het UWV of de gemeente vergoedt dan onder bepaalde omstandigheden de kosten. Meer informatie hierover kun je lezen op de website van het UWV. Ga bij je arbeidsdeskundige of re-integratiecoach van het UWV of de gemeente na of je in aanmerking komt voor een traject.

Informeer voordat je met de coaching van start gaat bij je belastingadviseur of de belastingdienst over de vergoedingsmogelijkheden.