Het gezicht achter Vrije Geest Vrij leven

Over mij

Mijn hele leven ben ik gefascineerd geweest door het besef dat we als spirituele wezens een menselijke ervaring komen beleven. Deze ontdekkingstocht heeft altijd een diepe betekenis voor me gehad, en het ervaren van die menselijke ervaringen voelt voor mij als een ongelooflijk avontuur. Het idee om niet langer te zoeken, maar simpelweg te laten gebeuren wat er mag gebeuren, voelt als een bevrijdende golf van vrijheid.

Toen ik nog een jong meisje was, had ik het voorrecht om twee werelden te ervaren. Vooral 's avonds en 's nachts maakte de spirituele wereld contact met me op een manier die voor mij heel natuurlijk aanvoelde. Maar helaas begreep mijn gezin niet wat ik zag en voelde, wat me als kind behoorlijk in de war bracht. Destijds was er weinig openheid rondom dit onderwerp, en na verloop van tijd kreeg ik medicatie voorgeschreven om me rustig te houden. Dit was verwarrend voor me, want voor mij was het normaal om in contact te staan met de spirituele wereld, waar prachtige spirits boodschappen met me deelden.

Op mijn zesde overleefde ik een ernstig auto-ongeluk, en dat was mijn eerste 'wake-up call'. Ik voelde dat ik nog niet klaar was met mijn aardse reis, maar niemand leek dat te begrijpen. Ik worstelde om mijn gevoelens en gedachten te uiten, en dit was het begin van talloze uitdagingen in mijn leven. Mijn gevoeligheid maakte elke prikkel overweldigend, en ik raakte verstrikt in emoties die ik niet kon begrijpen.

Na een reeks traumatische ervaringen kreeg ik eindelijk inzicht en begon ik mijn spirituele ontwaking. Ik besefte dat ik niet langer op deze manier wilde leven. Het was tijd voor een nieuw begin. Ik begon opnieuw te leren ervaren, en dit betekende een keerpunt in mijn leven. Het was het moment waarop ik me herinnerde wat mijn ware zielsmissie was: verbonden zijn met de bron van zijn en het allesomvattende.

In 1998 begon ik mijn patronen te doorgronden en durfde ik me te ontdoen van emotionele ballast en blokkades. Ik leerde te leven in het nu en mijn zielsmissie vanuit mijn kern uit te dragen. In de afgelopen jaren heb ik gerichte opleidingen gevolgd om te kunnen doen wat ik het liefste doe: mensen persoonlijk begeleiden en groepslessen geven.

Mijn levensreis heeft me teruggebracht naar mijn innerlijke vrijheid, en ik geloof oprecht dat deze vrijheid ook in jou te vinden is. Ik draag mijn zielsmissie uit met overgave, liefde en compassie, en ik nodig je uit om samen met mij op deze reis van zelfontdekking te gaan, zodat ook jij de prachtige bron van innerlijke vrijheid kunt ervaren.

Laten we deze reis samen maken, vol avontuur en bewustwording, en de vrijheid in onszelf ontdekken die altijd al heeft gewacht om te worden omarmd.