Het gezicht achter Vrije Geest Vrij leven

Over mij

Anja van de Kaaij is mijn naam die mijn ouders mij gegeven hebben. 
Ik zal je een klein stukje mee nemen op mijn levenspad. 

Toen ik nog een jong meisje was, had ik het voorrecht om verschillende bewustzijns waarnemingen te ervaren. Vooral 's avonds en 's nachts maakte de een andere werelden contact met me op een manier die voor mij heel natuurlijk aanvoelde. Maar helaas begreep mijn gezin niet wat ik zag. ervaarde en voelde, wat mij als kind behoorlijk in de war bracht. Destijds was er weinig openheid rondom dit onderwerp bewustzijn, en na verloop van tijd kreeg ik medicatie voorgeschreven om me rustig te houden. Dit was verwarrend voor me, want voor mij was het normaal om in verschillende bewustzijns lagen te kunnen waarnemen, waar ik prachtige boodschappen uit kan halen.

Op mijn zesde overleefde ik een ernstig auto-ongeluk, en dat was mijn eerste 'wake-up call'. Ik voelde dat ik niet het pad aan het bewandelen was wat voor mij bestemd was. Maar niemand leek dat te begrijpen zelf ikzelf niet in die tijd. Ik worstelde om  hoe mijn gevoelens en gedachten te uiten, en dit was het begin van talloze uitdagingen in mijn leven. Mijn gevoeligheid maakte elke prikkel overweldigend, en ik raakte verstrikt in emoties die ik niet kon begrijpen.

Na een reeks traumatische ervaringen kreeg ik eindelijk inzicht en begon ik mijn ontwaking van de bewustzijnslagen. Ik had mijzelf erg te kort gedaan omdat ik deed wat ik dacht dat mijn omgeving van mij verwachte. Maar wat wilde ik zelf? En wie was ik eigenlijk? Deze vragen hielden mij erg bezig.  Ik besefte dat ik niet langer op deze manier wilde leven. Het was tijd voor een nieuw begin. Ik begon opnieuw te leren ervaren, en dit betekende een keerpunt in mijn leven. Het was het moment waarop ik me herinnerde wie ik was en wat ik te doen heb. Mijn ware aard ontdekken. Verbonden zijn met alles wat er is en daar helemaal oké mee zijn.

In 1998 begon ik mijn patronen te doorgronden en durfde ik me te ontdoen van emotionele ballast en blokkades. Ik leerde te leven in het nu en mijn levens missie vanuit mijn kern uit te dragen. In de afgelopen jaren heb ik gerichte opleidingen gevolgd om te kunnen doen wat ik het liefste doe: mensen persoonlijk begeleiden en groepslessen geven.

In het leven ben ik gefascineerd door het besef dat we als een menselijke wezen ervaring komen beleven hier op de aarde. Deze ontdekkingstocht heeft altijd een diepe betekenis voor me gehad, en het ervaren van die menselijke ervaringen voelt voor mij als een ongelooflijk avontuur. Het idee om niet langer te zoeken, maar simpelweg te laten gebeuren wat er mag gebeuren, voelt als een bevrijdende golf van vrijheid.

Mijn levensreis heeft me teruggebracht naar mijn innerlijke vrijheid, en ik geloof oprecht dat deze vrijheid ook in jou te vinden is. Ik draag mijn levens missie uit met overgave, liefde en compassie, ik nodig je uit om samen met mij op deze reis van zelfontdekking te gaan, zodat ook jij de prachtige bron van innerlijke vrijheid kunt ervaren.

En jouw levens missie kan vinden en deze te volgen. 

Laten we deze reis samen maken, vol avontuur en bewustwording, en de vrijheid in onszelf ontdekken die altijd al heeft gewacht om te worden omarmd.