NEEM CONTACT OP

Vrije Geest Vrij Leven

Maasdijk 59 

2691 PB `s-Gravenzande 

(+31) 06-51527400

info@vrijegeestvrijleven.nl

Aanvragen en Diensten

Laat je gegevens achter en wij zullen je zo spoedig mogelijk contact op nemen. 

                                          Reactie doorgaans binnen 24 uur

                        Kijk ook in de spam, soms komt de mail daar in terecht. 

Vergoedingen

Goed nieuws! Op een aantal manieren kun je de kosten voor Therapeutische begeleiding (voor een deel) vergoed krijgen.

Via de belasting
De kosten voor Therapeutische begeleiding zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Via de werkgever
De meeste werkgevers stellen een jaarlijks individueel budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Meestal zijn er mogelijkheden voor opleidingen of een cursus. Maar ook voor persoonlijk 1 op 1 Transformatie trajecten. Een 1-op-1 maatwerktraject volledig toegespitst is op wat jij nodig hebt. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever, leidinggevende, personeelszaken of check de CAO. Ook zijn werkgevers in overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten voor coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld als de coaching wordt ingezet bij burn out preventie, langdurig ziekteverzuim of bij een re-integratietraject. Neem hiervoor contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget beschikbaar waarmee je je Transformatie traject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV

WEZENLIJK "ZIJN"