Dialoog met Jezelf

-de essentie van jezelf en anderen ontdekken- 

Wil je meer inzicht in de oorzaken en gevolgen van je gedrag?

Wil je je nog beter verbinden met jezelf en ook met de ander?

Deze training is een balans tussen ervaren en praktische vaardigheden. Je ervaart wat de gevolgen van jouw emotioneel handelen en je (mogelijk confronterend) gedrag kan zijn.
Je bent in staat vanuit verworven inzicht, zonder oordeel en vanuit rust jezelf met de ander te verbinden.

Dag 1 Inzicht in Gedrag

 • Persoonlijkheidstypes
 • Patroonherkenning
 • Waarheid
 • Zelfvertrouwen
 • Avond programma

Dag 2 Bewuste communicatie

 • Communicatie stijlen
 • Conflict hantering
 • Compassie
 • Avond programma

Dag 3 Ik en de ander

 • Liefdevolle verbonden Communicatie
 • Afsluiting

Praktisch, Liefdevolle Confronterend en Bevrijdend-

- Onze missie is mensen in hun kracht te zetten door liefdevolle verbinding-

Trainers;

Anja van der Kaaij Anja heeft een bewogen en emotioneel verleden en, middels zelfreflectie, een bevrijd heden.Vanuit haar innerlijke kracht, helder voelend- en helder wetendheid is zij in verbinding met zichzelf en de ander.Anja is een empathisch authentieke trainster, healer en therapeut.

Erik Vane Erik heeft ervaring als verkoper, interim manager en heeft directie en leidinggevende functies vervuld. Vanuit zijn kwetsbaarheid dringt hij met respectvolle confrontatie door tot de kern.Na twee burn-out heeft hij een omslag gemaakt naar trainer, mediator, coach en muzikant.

Referenties:

"Deze drie dagen vlogen voorbij. Door er compleet blanco in te gaan, mij open te stellen , hoe eng ook, en de uitdaging aan te gaan was ik na 1 dag al positief veranderd. De training wordt gegeven door twee zeer gedreven, ervaren, goed op elkaar ingespeelde prachtmensen. Die jou echt zien en voelen wat je nodig hebt en je daarin begeleiden. Een echte aanrader als je echt voor vrijheid kiest!" / Sandra (49)

"Ik kwam hier op deze cursus met een gevoel van "overleven". Want dat was wat ik de afgelopen jaren deed. Geen verbinding met mezelf en geen richting of doel in mijn leven. Na deze drie daagse cursus ben ik weer in contact met mezelf en voel ik dat ik weer leef. Het is echt een eyeopener geweest!" / Angelina (52)

Ik had veel weerstand om naar deze training te komen, maar waar weerstand zit, is groei. Ik ben ontzettend blij dat ik open richting jullie heb kunnen vertellen over mijn grootste problemen en mijn trauma. Ik ben blij dat jullie alle rust en tijd hebben genomen om te luisteren naar mij, mij laten praten, inzichten, en weer plezier in mijn leven te hebben gebracht en dat voel ik echt! Ik vond het heel goed dat jullie ons tijd gaven om te voelen, te huilen en vragen te stellen! / Anoniem (17)


Meer informatie of aanmelden onderaan de pagina met vermelding Dialoog met Jezelf of van Brein naar Zijn