Dialoog met Jezelf

-de essentie van jezelf en anderen ontdekken- 

Stel je voor dat je in slechts 3 dagen kunt transformeren. Deze krachtige training belooft praktische vaardigheden en diepgaande inzichten die je leven zullen veranderen. Hier vind je de perfecte balans tussen het opdoen van praktijkervaring, zelfbewustwording en emotionele groei.

Leer om vanuit je innerlijke kracht en helderheid een diepere verbinding te maken, niet alleen met anderen, maar vooral met jezelf. Ontdek de diepgewortelde gedragspatronen die je tegenhouden en krijg de kracht om bewustere keuzes te maken in elk aspect van je leven.

Deze training geeft je de sleutel tot het herkennen van emotionele triggers en laat je zien dat vrijheid zich verbergt achter de angst en pijn die we soms ervaren. Met onze bewezen Liefdevolle Communicatie methode leer je hoe je met compassie verbinding kunt maken.

Ontdek je eigen unieke communicatiestijl en begrijp die van anderen beter dan ooit tevoren. Je zult bewust je gedrag aanpassen om effectiever te communiceren en echte, diepgaande connecties te smeden.

Na deze training ben je in staat om met rust en zelfreflectie de volledige verantwoordelijkheid voor je leven te nemen, zonder oordeel. Grijp deze kans om jezelf vrijer te voelen en je communicatievaardigheden te verbeteren.

Mis deze unieke kans niet - meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt en de vraag is groot.

Praktisch, Empathisch, Uitdagend en Bevrijdend - wij zijn toegewijd aan het empoweren van individuen door liefdevolle verbinding.

Investeer in jezelf en zet de eerste stap naar vrijheid en verbeterde communicatie met deze transformerende training.

Dag 1 Inzicht in gedrag
o Persoonlijkheidstypes
o Patroonherkenning
o Waarheid
o Zelfvertrouwen
o Avond programma

Dag 2 Bewuste communicatie
o Communicatie stijlen
o Conflict hantering
o Compassie
o Avond programma

Dag 3 Ik en de ander
o Waarneming
o Gevoel reflectie
o Behoefte/ grenzen aangeven
o Afsluiting

Aanvang : 

Vrijdag en Zaterdag om 10.00 u / inloop vanaf 09.30 u
avondprogramma op vrijdag en zaterdag
Zondag inloop vanaf 09.00 start 9.30 einde rond 18.00 u


Investering : € 599,00 "niet goed geld terug garantie" ( Kan ik delen betaald worden na overleg) 

Ondernemers betalen 21% extra


- Onze missie is mensen in hun kracht te zetten door liefdevolle verbinding-

Trainers;

Anja van der Kaaij Anja heeft een bewogen en emotioneel verleden en, middels zelfreflectie, een bevrijd heden.Vanuit haar innerlijke kracht, helder voelend- en helder wetendheid is zij in verbinding met zichzelf en de ander.Anja is een empathisch authentieke trainster, healer en therapeut.

Erik Vane Erik heeft ervaring als verkoper, interim manager en heeft directie en leidinggevende functies vervuld. Vanuit zijn kwetsbaarheid dringt hij met respectvolle confrontatie door tot de kern.Na twee burn-out heeft hij een omslag gemaakt naar trainer, mediator, coach en muzikant.

Referenties:
Meer informatie of aanmelden onderaan de pagina met vermelding Dialoog met Jezelf of van Brein naar Zijn