RECENTIES  

Ik liep vast in mijn patronen van overleven, hard werken, alles moeten van mijzelf, controle etc. 
Na een warme bijzonder waardevolle informatie avond voelde in de "JA" voor de training. Ik heb het als heel bijzonder en krachtig ervaren. Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor, deze training moet je gewoon ervaren. Het bood precies de liefde volle confrontatie die ik nodig had, om het anders te gaan doen in mijn leven. De Gave van Anja en het praktische van Erik is magisch. Ze zijn zo op elkaar ingespeeld zo rijk en krachtig vanuit een bak aan ervaringen, puurheid, veiligheid, alles klopte. Ik ben bewust van mijn patronen geworden. En ben echt opengegaan. Mijn grootste inzicht is dat ik naar het niets mag de innerlijke stilte in. Vandaaruit naar de overgave. Dit geeft mijn innerlijke stilte en rust. Ik kan de bullshit nu skippen en een nieuwe keuze maken.  

Moniek 


Anja, dank je wel dat jij zoveel geduld met mij heb gehad. Jou liefde en rust was heel erg fijn. Ik ben coördinator op het werk en met mensen werken vond ik soms lastig. Communicatie was best wel lastig. en ik begreep nooit waarom het niet lukte. Ik kreeg er ook lichamelijk klachten van en moest mij steeds ziekmelden. Gelukkig wilde mijn werkgever mij financieel ondersteunen en ben bij Anja terecht gekomen op advies van een collega van mij die ook bij haar was geweest. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben om te zien dat het nu heel anders is. Op mijn werk gaat het goed omdat de communicatie veel beter gaat. Mijn lichamelijke klachten zijn weg. Ik kan in mijn eigen kracht staan en krijg nu zelf complimenten in plaats van weerstand.   Anja ik kom zo nu en dan nog bij je en zal dat ook blijven doen want elke keer breng jij mij weer op de weg die bij mij past. Dank voor wie je bent. 

Barbra


Ja waar moet ik beginnen? Ik zal het kort en krachtig houden want van Anja heb ik geleerd dat ik veel praat en weinig zeg. Dat is wel verandert kan ik vertellen. Ik was mijzelf altijd aan het overtuigen en anderen ook en kwam er achter dat ik rete onzeker was.  Met humor heeft Anja mij steeds terug gehaald naar de kern. Op een dag was ik zo emotioneel ze verzocht ze mij op de behandeltafel te gaan liggen. Wat daar gebeurde kan ik je niet vertellen wel dat haar handen de klankschalen en de instrumenten die ze gebruikte mij helemaal naar binnen brachten. 
Tranen met tuiten heb ik gehuild ik voelde mij weer die kleine jongen van vroeger. Wat een bevrijding heb ik daarbij mogen voelen. En nog een keer hebben we systemische werk met stenen nou echt ik was verbaasd wat daar uit kwam. Ik kan nog veel meer vertellen, maar moest het kort houden hihi. Anja je bent een kanjer en je zit in mijn hart. Wat een liefdevol mens ben jij. Liefs

Hans


Ik ben heel blij dat ik Anja heb leren kennen en haar cursus heb gevolgd, deze heeft mij letterlijk een beter persoon gemaakt en ik heb er uit gekregen wat ik hoopte. Het is het allemaal echt waard geweest en ik zou dit iedereen aan raden. 

                 Joris VN


Heb al meerdere persoonlijke sessies met Anja gehad en elke keer ga ik weer met nieuwe inzichten en met een fijn gevoel/energie weg. In de situatie waarin ik nu zit (burn-out) helpen en ondersteunen de sessies mij om in mezelf te keren en bewust te worden van de muren die ik heb gebouwd en gewoonten die ik heb gecreëerd die me niet helpen. Juist mede daardoor zit ik in deze situatie. Binnenkort ga ik ook de 3 daagse training volgen (Dialoog met Jezelf) die o.a. door Anja wordt gegeven voor meer inzichten en eyeopeners. Anja is een liefdevolle persoon en voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Bedankt Anja dat je me zo goed begeleid en me steeds weer naar de kern brengt..wat echt belangrijk is ❤️1

                Luna Sun 

Afgelopen weekend heb ik de 3 daagse "training" "Dialoog met Jezelf" gedaan bij Anja en Erik.
Wat een intens weekend, maar heel bijzonder.
mijn ogen branden nog van het huilen.
Er zijn zo veel puzzelstukjes op zijn plek gevallen.
Ik voel nu echt dat ik in mijn kracht sta! heel bijzonder om te weten hoe je het leven aan kan gaan. Dan is het ineens niet zo zwaar meer allemaal.
Ik durf te zeggen dat ik sindsdien echt een ander mens ben geworden, die volledige acceptatie met zichzelf heeft en daardoor ook naar andere toe. Wat een bevrijding!  

                   Pim Gier

Lieve Anja, ik ben heel erg dankbaar.
- Dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Zowel privé als coach.
- Dankbaar dat jij mij hebt geholpen om een beter en mooier mens te zijn.
- Dankbaar dat ik zoveel heb mogen leren van je tijdens; de 'Dialoog met jezelf' training, de intuïtieve en spirituele bewustwording, de ademsessies en de 1-op-1 sessies.
Blijf vooral zo doorgaan en ik kom zeker terug! ❤️

Kaylee Lipman


Enige tijd geleden de 3 daagse training "dialoog met jezelf " gevolgd, wat was dit geweldig! Wat een mooie en krachtige vrouw is Anja! Heel fijn om haar als coach/trainster te hebben! Ik zou dit iedereen aanraden! 

Puck Herrewijnen


Ik heb de 3-daagse training gedaan bij Anja.
En het heeft mij geleerd om oude patronen van vroeger los te laten, zonder hard te werken.
Ipv daarvan heb ik geleerd dat hoe je echt in je kracht kan staan. En verdriet van jezelf en anderen om je heen kan toelaten en loslaten.
Ik weet nu eindelijk hoe dat kan.
Ik kan oprecht zeggen dat ik een ander mens ben, in alles wat ik dagelijk doe naar mezelf, mn man, mn kinderen, mijn praktijk en anderen.
Vriendinnen zien veel meer rust in mij.
Ik durf te zeggen, dat dit het beste is wat mij is overkomen!
Enorm bedankt!

          Marloes Mosterd


Wanneer je bij Anja en Marjon binnenkomt wordt je omhelst door een prachtige warme energie. Je weet direct dat je mag zijn wie je bent. De Chocobliss reis was magisch. Anja weet precies wat je nodig hebt, dit is echt een waar talent. Haar energiewerk is magisch. En de gehele sfeer is zo enorm mooi, warm, liefdevol. Dit was een prachtige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Duizendmaal dank voor deze mooie mensen 💜🙏🏼 

Roos van den Berg 


Door nieuwsgierigheid wat anderen hebben ervaren ben ik in contact gekomen met Anja. zij heeft mij meegenomen in een intens proces van zelf ontwikkeling. Ik heb geleed vanuit mijn eigen projectie te kijken en niet in projectie e conflict te zijn met de ander.

                 Neneh

                             Belgie


Het hele proces heeft mij een rijker mens gemaakt. Ik kwam uit nieuwgierigheid en was vooral benieuwd wat het mij zou brengen. De ervaringen waren leerzaam confronterend waardoor ik verdiepend en helend heb kunnen verbinden met mijzelf. Dit heeft mij bevrijding gegeven. Zowel in de Chocobliss als in de trainingen die ik gevolgd heb.

               Jacomijn


De afwisseling van informatie en ervaren door oefeningen was erg fijn. Van het hoofd naar het hart heb ik als prettig ervaren. Waardoor ik mooie inzichten over mijzelf heb verkregen over mijn patronen die ik los mocht laten. ik voel mij stukken lichter en zachter. En kan nu eindelijk de verbinding met mijzelf ervaren. 

Brigitte 


Ik liep al heel lang tegen dezelfde issues aan. en ik wilde helderheid krijgen in mijn patronen, overtuigingen maar vooral mijn gedrag. Ik kwam er achter dat ik veel meer lef had dan ik ooit had bedacht. Ik heb mij ontdaan van mijn eigenwijsheid. en kan nu ik mijn kracht staan. Anja heel erg bedankt voor jouw liefde volle begeleiding en geduld. 

Mirjam de B 


Mijn ontmoeting met  Anja kwam door een vriendin van mij. Zij was zo veranderd in positieve zin dat wilde ik ook. Elke dag huilen en verdrietig zijn was ik zat. Ik was wel met angstzweet naar binnen gegaan. Want ik had gehoord dat Anja erg direct kan zijn als het nodig is. Dat viel alles mee achteraf, toch kon zij mij precies laten zien waar mijn uitdagingen zaten. en was daar ook heel eerlijk over. Ze prikte echt dwars door mij heen. Dit heeft er vel voor gezorgd dat de relatie mijn mijn man en kinderen erg is verbeterd.

Anja dank je wel voor jou zachtheid en liefde en zorg. Ik ga de vervolg stappen ook bij je doen en kijk er erg naar uit. Liefs 

Monique

"Deze drie dagen vlogen voorbij. Door er compleet blanco in te gaan, mij open te stellen , hoe eng ook, en de uitdaging aan te gaan was ik na 1 dag al positief veranderd. De training wordt gegeven door twee zeer gedreven, ervaren, goed op elkaar ingespeelde prachtmensen. Die jou echt zien en voelen wat je nodig hebt en je daarin begeleiden. Een echte aanrader als je echt voor vrijheid kiest!" 

Sandra 

"Ik kwam hier op deze cursus met een gevoel van "overleven". Want dat was wat ik de afgelopen jaren deed. Geen verbinding met mezelf en geen richting of doel in mijn leven. Na deze drie daagse cursus ben ik weer in contact met mezelf en voel ik dat ik weer leef. Het is echt een eyeopener geweest!" 

                          Angelina 


Ik had veel weerstand om naar deze training te komen, maar waar weerstand zit, is groei. Ik ben ontzettend blij dat ik open richting jullie heb kunnen vertellen over mijn grootste problemen en mijn trauma. Ik ben blij dat jullie alle rust en tijd hebben genomen om te luisteren naar mij, mij laten praten, inzichten, en weer plezier in mijn leven te hebben gebracht en dat voel ik echt! Ik vond het heel goed dat jullie ons tijd gaven om te voelen, te huilen en vragen te stellen! 

                                 Anoniem 

Doordat ik geen uitzicht meer had in mijn leven was ik gaan zoeken of ik hulp zou kunnen krijgen. Ik kwam op de website van bewust Westland en mijn oog viel op een kolom van Anja. Ik was gaan lezen en had het even gelaten voor het was. Toch bleef het in mijn hoofd rond dwarrelen. Ik had besloten een berichtje er aan te wagen en heb een afspraak gemaakt. Dat is de beste keuze die ik had kunnen maken. In de eerste sessie doorzag Anja mij gelijk en ze kon per direct de vinger op de zere plekken leggen. Dit was pijnlijk maar ook erg waardevol.  Gewoon om het feit dat dit gebeurde was voor mij al onbeschrijfelijk ik had al wat psychologen  gezien, zonder echt resultaat.  Ik voelde mij gehoord en gezien door haar, en ik voelde dit is anders dan wat ik gedaan had al. Tijdens mijn traject met Anja had ik besloten ook de training Dialoog met Jezelf te gaan doen. Wat hier is gebeurd kan ik niet in woorden uitdrukken. Liefdevol, warm, vertrouwen en veiligheid dat is het wat ik heb ervaren. Anja ik wil jou bedanken voor het waardevolle traject en de training Dialoog met Jezelf. Ik had het voor geen GOUD willen missen. Ik ben zo dankbaar dat ik deel mocht zijn hierin. En dat ik nu leef in plaats van overleef. ;-) 

                   Suzanne


Ik liep vast had hulp nodig. Mijn leven draaide in rondjes. Ik zat vol verhalen en had steeds iets op mijn schouder zitten die weer een andere verhaal vertelde aan mij. En ik geloofde deze. Tot Anja mij er bewust van maakte.  Dat was een zeer pijnlijk en intens proces. Het is krachtig en mooi hoe ik mijzelf weer hervonden heb. De verhalen verteller is ook weg op mijn schouder. De kracht van mijn kwetsbaarheid heb ik leren omarmen. Vooral de verbinding weer te voelen is heel waardevol voor mij. Mijn relaties zijn heel verdiepend geworden hierdoor. Maar vooral de relatie met mijzelf.

Erik 


Mijn behoefte was mijzelf te voelen. Ik was op zoek naar stabiliteit in mijn leven. Wil vreugde ervaren en verbinding met mezelf. De training Dialoog met Jezelf heeft mijn inzicht gegeven dat ik vanuit mijn eigen volmaaktheid in waarde anderen kan beschouwen. Mijn eigen verantwoording zien en nemen en niet de verantwoordelijkheid bij de ander neer te leggen. Zo ook heb ik mijn numerologie laten uitrekenen door Anja en dat gaf mij nog meer inzichten. Ik ben in de bloei van mijn leven 20 jaar en ga de wereld over voor studie en om levens ervaringen op te doen. Ik ben daardoor ook zo blij dat ik deze ervaringen mee mag nemen op mijn reis door het leven. Echte verbinding met mijzelf is daarin heel belangrijk. 

Dank je wel lieve Anja... Jij reist met mij mee in gedachte.  

Duco Mouw