WELKE THERAPIE PAST BIJ JOU?

Consulten


In een persoonlijk consult gaan we vanuit de hulpvraag op zoek naar de antwoorden. Alle antwoorden zitten namelijk al in jouw WEZEN opgeslagen. Daarbij werken we samen met jouw Hogere Ik, de Spirituele  Wereld en de Fijnstoffelijke wereld.


Op celniveau is er geheugen opgeslagen in ons lichaam. Een trauma of een emotioneel verleden kan blokkades en ziekte veroorzaken. Via een mediamiek consult kunnen deze oorzaken aan het licht gebracht worden en kan herstel plaatsvinden.Transformationele coaching is het proces waarbij jij wordt geholpen om jouw persoonlijkheid permanent te verbeteren. Werken vanuit het wezen die je opnieuw leert ontdekken. De rode draad van jouw leven leren zien, hoe om te gaan met jouw leven en het ontdekken wat voor jou als mens belangrijk is op deze aarde. 

Consulten voor Jongeren


Vanuit een holistisch oogpunt wordt er gekeken naar de problematiek of behoefte van het kind en of het gezin. Vanuit het geheel wordt er gewerkt aan een gebalanceerde basis.

Jongeren van deze tijd kunnen zich niet altijd vinden in het schoolsysteem of in de thuissituatie. Zeker met HSP of Hoogbegaafd vallen deze kinderen vaak tussen wal en schip. Ze voelen veel aan en hebben een sterk intuïtief vermogen, maar dit kan hen ook in de weg zitten.

Hulp bij...


Ervaar je stemmingswisselingen, gevoelens en / of emoties die voor neerslachtigheid zorgen? Heb je een gevoel van machteloosheid, of het verliezen van de controle over jezelf en de omgeving ? Wil je weer vrij in het leven staan, dat kan! 

Heb jij ( chronische ) klachten waarbij vermoeidheid en uitputting op de voorgrond staan? Heb je het gevoel dat je niet goed functioneert op relevante levensgebieden?  Leg je de lat hoog en je moet voldoen aan de verwachtingen? Ben je moe en heb je het gevoel dat het allemaal te veel is? Nu is het tijd voor nieuwe energie en nieuwe paden!