WELKE THERAPIE PAST BIJ JOU?

Consulten


In een persoonlijk consult gaan we vanuit de hulpvraag op zoek naar de antwoorden. Alle antwoorden zitten namelijk al in jouw WEZEN opgeslagen. Daarbij werken we samen met jouw Hogere Ik en de Spirit World de Fijnstoffelijke wereld.


Op celniveau is er geheugen opgeslagen in ons lichaam. Een trauma of een emotioneel verleden kan blokkades en ziekte veroorzaken. Via een mediamiek consult kunnen deze oorzaken aan het licht gebracht worden en kan herstel plaatsvinden.


Transformationele coaching is het proces waarbij iemand wordt geholpen om zijn persoonlijkheid permanent te verbeteren. Werken vanuit het wezen die je opnieuw leert ontdekken. De rode draad van jouw leven leren zien, hoe om te gaan met jouw leven en het ontdekken wat voor jou als mens belangrijk is op deze aarde. 

Consulten voor Jongeren


Vanuit een holistisch oogpunt wordt er gekeken naar de problematiek of behoefte van het kind en of het gezin. Vanuit het geheel wordt er gewerkt aan een gebalanceerde basis.

Jongeren van deze tijd kunnen zich niet altijd vinden in het schoolsysteem of in de thuissituatie. Zeker met HSP of Hoogbegaafd vallen deze kinderen vaak tussen wal en schip. Ze voelen veel aan en hebben een sterk intuïtief vermogen, maar dit kan hen ook in de weg zitten.

Hulp bij...


Het ervaren van stemmingswisselingen. Gevoelens en emoties die voor neerslachtigheid kunnen zorgen. Jouw gevoel van machteloosheid of de controle over jezelf en de omgeving verliezen, waardoor er een ander zicht kan ontstaan op de wereld en op jezelf. 

Chronische klachten waarbij vermoeidheid en uitputting op de voorgrond staan. Het kan functioneren op relevante levensgebieden verminderen. De lat ligt hoog en je wil voldoen aan veel verwachtingen, alleen soms heb je het gevoel dat dit niet haalbaar is. Je bent moe en kan niet meer mee komen in de malle molen van het leven.